minadagar

Alla inlägg den 11 augusti 2009

Av Maria - 11 augusti 2009 21:48

Då var vi hemma igen från en superskön semester! Vi har haft strålande sol och jag har förstås bränt mig kräftröd på axlarna... Bodde gjorde vi i Ammenäs, precis vid kusten utanför Uddevalla. Stugan ligger uppe på ett berg och har en otroligt vacker utsikt. Vi har grillat oss trötta på allt så nu får det vara bra med grill tills nästa år tror jag! Vad har vi gjort då?

Jo, i torsdags var vi på Liseberg och minsann så kom barnet i mig fram. Så jävla kul det var att åka berg o dalbanorna Kanonen och Balder =) Jag var livrädd innan och tänkte vända i kön ett antal gånger. Tyvärr var köerna långa trots att det inte var alltför mycket folk. Vi fick vänta 40 (!) minuter på att åka Balder andra gången. Vi var där i typ 6 timmar och hann bara med fem åk :(

Men men, kul var det. I fredags hängde vi i stugan och var nere vid stranden i sväng. Måste ju bränna på brännan lite mer så det svider extra mycket när man sen ska sova ;)

Lördagen tog Cissi och jag ungarna och åkte till gamla goda Smögen. (För att bränna på brännan ännu lite mer) Åt en jätteräkmacka som kostade skjortan men var så sjukt god att jag glömde priset. Gick längs med bryggan och gick in i var och varannan butiksbod. Skönt att vi inte tog med killarna, då hade vi inte fått titta alls... Barnen var såå snälla, men vad gör dom inte för lite glass haha.

Cissi med familj åkte hem på söndag förmiddag så på eftermiddagen åkte F, L, jag och våra barn till Uddevalla men inget var öppet förutom ett café så vi fikade en snabbis innan vi fortsatte till Lysekil där vi åt och gick runt en stund. När vi kom tillbaka till stugan började det blixtra och sen kom den värsta åska jag nånsinn varit med om! Hela natten höll det på, det kändes som att huset skulle rasa ner för klippan och jag sov knappt en blund. Fy faen vad det smällde!!!

Igår åkte vi hem och Oliver var grinig halva resan så den var inte superkul. Han var jättetrött men ville inte somna utan satt och sparkade och drog i mig hela tiden och det enda jag ville var att sova. Tog igen det i natt och sov elva timmar så jag har varit väldigt seg idag. Släpade mig ändå ner på stan en sväng och åkte sen ut till jobbet för att sen gå hem.

F har åkt till Stockholm över kvällen och natten så i natt blir det snark- och karlfritt :)

Dags att kolla lite på dumburken innan jag ska sova sött...

Ha de´gott!

// M


  


Presentation

Den här bloggen handlar om mig, en rastlös arbetslös småbarnsmamma och vad jag gör (och ibland inte gör) för att få dagarna att gå.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards