minadagar

Alla inlägg den 15 augusti 2009

Av Maria - 15 augusti 2009 00:03

Under dagen har jag varit i valet och kvalet om vi skulle ta lägenheten eller inte, och vi fick betänketid tills på måndag... Men nu har vi bestämt oss!

Vi tar den =) Det som hjälpte mig var att jag idag var hemma hos min gamla jobbarkompis Linda (tack förresten) som bor där och drack kaffe och gick husesyn.

Det var en aaaaaning skillnad mot hur det såg ut dit vi ska flytta, men med målarfärg, tapeter, nya köksluckor mm så kan vi nog få det riktigt bra!

Han som bor där nu (får inte ta illa upp nu) hade det väldigt mycket möblerat och skrikiga tapeter...

Vi ska tydligen oxå bo i "pensionärs-längan", men det ska nog bli ändring på det! Oliver kommer nog skrämma iväg (eller ihjäl) dom en efter en, så snart bor det bara barnfamiljer där =D

Det är nog lika bäst att jag börjar packa nu så kanske jag hinner slänga hälften av allt skit jag äger och har. Det tar tid och lägga saker i en spara-hög och en icke spara-hög! Särskilt när jag gör det :(

Hur som, imorgon tänker jag då inte börja för då tar jag gubben med mig och åker på kryssning till Åbo! Oliver lämnar vi hos hans farbror, gudmor och kusin. Det ska bli intressant och se hur det går... för oss alltså. Oliver kommer inte att stå för separationsångesten, det gör vi föräldrar så bra så...

Nu ska jag ta mig en nattmacka för inte fan blir man mätt när man går på restaurang nu för tiden! Var på Centro med Camilla och Reg nu ikväll och man hade nog behövt ta 3-rätters för att få magen nöjd!

Go´natt

// M

Presentation

Den här bloggen handlar om mig, en rastlös arbetslös småbarnsmamma och vad jag gör (och ibland inte gör) för att få dagarna att gå.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards