minadagar

Alla inlägg den 31 augusti 2009

Av Maria - 31 augusti 2009 21:58

säger jag bara! I lördags var vi på inflyttningsfest hos ett par vänner till oss, vilket iofs var trevligt men fy fan så jag har mått sen dess!!! Jag har nog aldrig varit så bakis som igår och fortfarande imorse.. Ändå hällde jag inte i mig mer eller annat än vanligt. Alltså inte allt för mycket, men det var tydligen tillräckligt. Mamma kom och lämnade Oliver och F som var ganska pigg för ovanlighetens skull var den som tog hand om lillen igår. Själv sov jag typ helan dagen, kvällen och natten! Nä, never again tack...

Och inte ville dom som var och tittade på vår lägenhet ha den heller så risken att vi får betala dubbelhyra har ju ökat markant. Suck... och i morgon börjar jag ju jobba oxå. Ska prata med min hyresvärd imorrn igen, han har ju tagit bort den från deras hemsida. Varför vet jag inte men det ska jag ta reda på! Får väl lägga ut den på Blocket..

Eftersom jag har fått gå ner i tid på jobbet och håller på att byta fack så måste jag gå och skriva in mig på Arbetsförmedlingen imorrn innan jobbet. Skulle egentligen ha gjort det idag men gick förbi på eftermiddagen och bestämde mig för att inte ställa mig i kön (typ 20pers) med en trött grinig Oliver.

Nu ska jag lägga mig så jag orkar med att jobba imorgon...

Kram på er!

// M

Ovido - Quiz & Flashcards