minadagar

Alla inlägg den 18 juni 2009

Av Maria - 18 juni 2009 22:48

Idag har det som dom flesta märkt regnat hela dagen, med några få minuters uppehåll. Perfekt dag för städning med andra ord. Dagen började perfekt med att jag fick sovmorgon... ända till 10 då mina kära killar kom in och väckte mig. F hade satt på kaffe och jag kände att det trots allt kunde bli en bra dag trots regn och städ på schemat. F hjälpte t o m till att städa (kors i taket)! Oliver stackaren sov från och till mest hela dagen.

Vi var på 1-årskontroll igår och han fick en spruta i vardera lår så han är lite småseg idag, men glad!

Som sagt vi hjäptes åt att städa och sen har vi småpulat lite. I morgon är det som bekant Midsommarafton och Cissi, Felicia och F:s bror och mamma kommer. 

Vi har inget direkt inplanerat förutom "dansen runt stången". Beroende på väder och vind så tar vi dagen som den kommer.

Jag har iallfall sett till att vi får nåt gott till fikat och bakade "american sized" jordgubbsmuffins så här på kvällskvisten =)

En råkade jag och F dela på, det blev liksom en för mycket... ;) ... och dom var sååå goda!!! Måste bakas fler gånger.

Tänkte nu hänga tvätten men bara för skojs skull bad jag F och han suckade lite men gick in i badrummet och tog ut kläderna. Nu sitter jag och smygler åt honom där han står i t-shirt och kallingar med fetinghörlurar på huvet och kollar på film och hänger tvätt samtidigt :D

Det gäller ju att ha lite pli på dom! Ibland iallafall... det är ju inte alltid det funkar. Men jag tror att hushållssysslan nu genast vart helt ok eftersom han samtidigt kollade på film. Man måste ta tillfällena i akt. Som när han ska gå ut och röka, då kör man på "tar du med soporna till soprummet när du ända ska ut?". Han röker normalt på balkongen i trapphuset men om han ska ta soporna måste han gå ut och över innergården. Hehe, smarta lilla jag.

Nä, nu ska jag faktiskt ta och gå och krama kudden så jag är någolunda pigg imorgon. Eller vem vet, jag kanske får sovmorgon imorgon också. Ska nog tänka ut någon listig plan så pappsen går upp med Oliver... Hehehe!

Natti natti

//M

Ovido - Quiz & Flashcards