minadagar

Alla inlägg den 24 juni 2009

Av Maria - 24 juni 2009 23:54

Igår kom ju som sagt Cissi och Felicia från storstan för att tillbringa några dagar här "på landet". Idag har vi varit ute i Sundbyholm och slappat. Felicia doppade sig efter mycket om och men i det iskalla vattnet. Oliver försökte också men fick inte gå i längre än till knäna eftersom jag då oxå skulle vara tvungen att gå i. Som den badkruka jag är så vill jag ha ett antal grader varmare i vattnet, inte -14 som det kändes som idag!

Hade tänkt oss en heldag. Åka ut tidigt och stanna länge så vi var och inhandlade lite matsäck som skulle räcka under dagen. Det började med att vi kom ut vi tolv och slutade med att vi åkte hem vid tre. Ingen heldag alltså... Vi kände att vi trots allt inte ville gå hem så vi gick till "Kaka i parken" i Rothoffsparken och fikade lite. Gick över till lekparken och Oliver fick gunga lite. Det verkar ju ändå vara hans favoritsysselsättning :)

Han var så trött efter en hel dag i solen och när han är så trött blir hans så ofokuserad, slarvig och orädd så han snubblade förstås och gjorde illa sig. Slog i munnen på ett hörn på en kartong och fick en reva under och över läpparna och började blöda i munnen! Det slutade som tur var väldigt snabbt men han tyckte nog att det var lite otäckt. Lille klant!

Somnade som en stock gjorde han iallafall. Vi tjejer tog oss en promenad till Sveaplan och köpte lite glass som vi smällde i oss när vi spelade några Yatzy-rundor.

Nu är det dags att sova så vi orkar med morgondagen, vad vi nu än ska göra!

Go´natt...


//M

Ovido - Quiz & Flashcards