minadagar

Alla inlägg den 29 juni 2009

Av Maria - 29 juni 2009 15:44

Jag vet, jag vet, jag ska inte klaga! Men jag gör det ändå; FY FAAAN vad varmt det är!!! Jag klagade när det regnade och jag klagar nu, men finns det inget mellanläge? Eller åtminstone några grader mindre... Gå inte ut då tänker ni säkert, problemet är bara att termometern visar samma gradantal  (30) ute som inne... Korsdrag finns det inget som heter hos oss, inga persienner eller rullgardiner som håller solen borta så det är bara att stå ut. Solen ligger på i vardagsrummet på förmiddagen, och sovrummen och köket på eftermiddag och kväll. Duschade iskallt 4 ggr igår men vad hjälpte det?! Man svettas ju igen bara man får på sig handduken.

FÖRLÅT, jag ska sluta klaga nu. Det är faktiskt härligt attt det äntligen blivit sommar och jag gillar faktiskt sol och värme även om det inte låter så.

Bara det att man är så van att inte ha sån extrem värme här som vi har nu. I Thailand var det en helt annan sak, plus att det var fuktigare där och det gillade jag. Afrika var torrt och hett och inte lika skönt. Briserna från haven svalkade men vad finns här? Eskilstunaån??? Nej, inte klaga, sommaren går fort och så är vintern här. Ska hoppa in i duschen för andra gången idag och svalka av flottpaketet, klä på mig och Oliver minimalt med kläder och gå ut och njuta av solen!!!

Försöka iallfall ;) 

Svettiga kramar

M

Ovido - Quiz & Flashcards